Mabri's Blogg

Hei og velkommen til min blogg.

Innlegg her vil komme nå og da, uten forvarsel.

mandag 27. mai 2013

Cheriss sin første " agilitykonkurranse" og Catris valper 4 uker.

I kveld har jeg og Cheriss hatt vår første "agilitykonkurranse", intern konkurranse, men med samme ramme som vanlig. Veldig greit å få prøve denne setting før ordentlige konkurranser.
Jeg hadde ikke så store forventninger til resultater, kom vi oss igjennom uten altfor mye krøll så var jeg fornøyd.
Vi startet med ag. Cheriss er ikke så veldig glad i vippa så hun prøvde å late som om den ikke stod der og sprang forbi først, men tok den på andre forsøk. Gikk bra til vi kom til slalåm, litt ekkel inngang så der kløna vi litt. Det er nok mest min feil som valgte å gå litt vanskelig for henne. Men hun sprang og hadde bra fart.
Blir bra dette når vi får litt mer driv fremover uten meg.jeg blir litt for sen for henne.
I hopp gikk det bedre, alt vel til jeg viste forbi et hinder og inn i tunnellen for tidlig, så det ble disk. her hadde hun mer driv fremover. Nok en gang kom jeg på etterskudd. Bra at hun har fart.
Gleder meg til å starte nå først i juni med henne. Vi må trene driv frem over slik at jeg kan komme løpende etter på lange fremstrekker.
Vel alt i alt så er vi fornøyd vi. :-)

Catris valper er nå blitt 4 uker du verden så fort tiden går. Gikk opp for meg at om 4 uker så er de flyttet ut.
De har vært ute flere ganger nå. Utforsker området mer og mer. Felix, katta vår,  har også vært i valpekassa på besøk. Han ville ikke være der så veldig lenge, han synes nok de blir for ivrige.
Personligheten deres begynner å komme frem nå, blir lettere å se hvordan de blir nå fremover.
De vil få sine første kjøreturer denne uka, blir ikke så langt til å begynne med. Kommer til å øke lengden etter hvert. Det nå fremover at det begynner å bli mer jobb med dem, men det er koselig og artig jobb.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar